Trendi

Ricky Martin bo pel na dunajskem Life Ballu

Na letošnjem dunajskem Life Ballu, eni največjih dobrodelnih prireditev na svetu za boj proti aidsu, bo 31. maja med največjimi nastopajočimi zvezdniki pevec Ricky Martin.
Avtor
avtor
17.04.2014 09:22
Čas branja: 1 min

Foto-3.1397719456.jpg.o.600px.jpg

Rdeča nit ekstravagantnega spektakla bo Vrt naslade, modno revijo pred mestno hišo pa bo organizirala Franca Sozzani, urednica italijanske revije Vogue.

Ekstravaganca, glamur in dobrodelnost zaznamujejo svetovno znano prireditev Life Ball, ki vsako leto zvabi številne mednarodne zvezde in politike. Organizator dobrodelnega spektakla Gery Keszler je napovedal, da bo letošnji 22. Life Ball v znamenju vrta naslade. Navdih je dobil v najznamenitejšem umetniškem delu slikarja Hieronimusa Boscha. Naslada lahko uniči ali spodbuja, ljudi ovira ali jih spodbudi iti prek svojih meja, pravi Keszler.

Foto-1.1397719349.jpg.o.600px.jpg

100 plesnih parov

Prireditev pred mestno hišo bo odprlo 100 debitantskih plesnih parov, en bo homoseksualni par. Modna revija bo potekala v domeni urednice italijanske modne revije Vogue France Sozzani. Letos bo osvetlila moško modo oblikovalcev. Na odprtju bo goste nagovoril nekdanji ameriški predsednik Bill Clinton, ki je ustanovitelj fundacije Clinton Health Access.

Ples v maskah v mestni hiši

Dveurna slovesnost na trgu Rathausplatz pred dunajsko mestno hišo je za obiskovalce brezplačna in vsako leto premami več kot 40 tisoč obiskovalcev in vsaj 500 novinarjev z vsega sveta. TRENDI smo bili tam že dvakrat. Skoraj štiri tisoč izžrebanih imetnikov vstopnic se bo po otvoritvenem spektaklu zabavalo še v notranjosti mestne hiše. Obiskovalci, ki bodo na zabavo prišli v maski, bodo za vstopnico v mestni hiši odšteli 90 evrov, drugi pa 160 evrov.

Foto-2-Life-Ball-2013.1397719390.jpg.o.600px.jpg

Več zvezdnikov in politikov se bo na predvečer Life Balla udeležilo tudi dobrodelnega gala koncerta v Burgtheatru z naslovom Red Ribbon Celebration Concert, kjer bo med drugim nastopila operna diva Anna Netrebko. »Razočarana gospodinja« Marcia Cross, Andrea Jonasson, Elisabeth Orth, Ben Becker in Cornelius Obonya bodo prebirali odlomke literarnih del na teme solidarnost, humanost in družbena toleranca. Organizatorji zbrana sredstva - lani jih je bilo za 2,4 milijona evrov - vsako leto namenijo domačim in tujim projektom za boj proti aidsu.

Napišite svoj komentar

Da boste lahko napisali komentar, se morate prijaviti.
OGLAS
FINANCE
Zakaj je energetska samooskrba za podjetja tako pomembna in kakšne so rešitve na trgu?

Sončne elektrarne nudijo podjetjem cenovno ugodno, trajnostno in zanesljivo oskrbo z energijo, kar pomembno zmanjšuje stroške, še...

FINANCE
Avto
Citroën razkriva sedemsedežni SUV C3 aircross
Avto
AvtoMiloš Milač Citroën razkriva sedemsedežni SUV C3 aircross

Novi C3 aircross je krepko zrasel, dolg je 4,39 metra in ponuja tri sedežne vrste. Poleg bencinskega bo na voljo tudi elektropogon.

FINANCE
(Revija Prevozi) Slovenska bitka s kitajskimi zmaji
PRO
Finance
Redakcija Prevozi (Revija Prevozi) Slovenska bitka s kitajskimi zmaji (PRO)

Vabimo vas k brezplačnemu prenosu revije Prevozi.

FINANCE
Manager
Nova uredba, še en papirnati tiger
Manager
ManagerGorazd Suhadolnik Nova uredba, še en papirnati tiger

Lobisti so poskrbeli, da se bomo še bolj dušili v odpadni embalaži, le plastiko bo zamenjal papir.

FINANCE
Manager
Kako so zminirali reševanje krize z embalažo in odpadki
Manager
Zakonodaja EU
ManagerGorazd Suhadolnik Kako so zminirali reševanje krize z embalažo in odpadki 3

Zaradi interesov industrije se je izjalovil poskus, da EU z novo uredbo ukroti nenasitno porabo plastične in papirnate embalaže.

FINANCE
IKT
Ste izpeljali odličen B2B e-commerce projekt? Prav vas iščemo!
IKT
SPLETNO POSLOVANJE
IKTFinance PRO Ste izpeljali odličen B2B e-commerce projekt? Prav vas iščemo!

Z izborom želimo ozaveščati o pomenu in koristih digitalizacije medpodjetniškega poslovanja ter predstaviti slovenske dobre prakse spletnega poslovanja na področju B2B